Адміністрація ІІНО – у Вінницькому коледжі будівництва і архітектури КНУБА

19 лютого директор ІІНО професор Олександр Никитюк, заступник директора з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків, дистанційної освіти, професор Олеся Линовицька, керівник навчального відділу Наталя Солоїд, завідуючі кафедрами: доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри економіки та менеджменту Іннола Новикова, доктор технічних наук, доцент, старший науковий співробітник, завідувач кафедри будівництва та інформаційних технологій Дмитро Прусов, кандидат технічних наук, професор, завідувач кафедри цивільної інженерії Петро Зінич, доктор архітектури, доцент, завідувач кафедри архітектурно-проектної справи Гелена Ковальска,  провели низку зустрічей з керівництвом, викладацьким та студентським колективами  Вінницького коледжу  будівництва і архітектури Київського національного університету будівництва і архітектури Міністерства освіти і науки України. Коледж є  одним із найстаріших навчальних закладів нашої держави, заснований в 1920 році як меліоративно-будівельна професійно-технічна школа.

За 95 років свого існування навчальний заклад підготував 27 тисяч фахівців, які працюють в різних галузях народного господарства.

Нині тут готують фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста відповідно до ліцензії в межах ліцензованого обсягу за  спеціальностями «Архітектура та містобудування», «Будівництво та цивільна інженерія», «Дизайн».

Більшість випускників коледжу продовжують навчання, зокрема,  у ІІНО КНУБА, адже тут створено всі умови для того, щоб молоді спеціалісти мали можливість суміщати роботу по спеціальності і навчання.

Під час зустрічі з директором коледжу Наталею Бондарчук Н.В, викладачами навчального закладу були  обговорені питання спільної діяльності на наступний рік, у тому числі щодо широкої співпраці у питанні впровадження низки інноваційних складових в навчальний процес, проведення широкої профорієнтаційної роботи серед студентів.

Керівники ІІНО КНУБА також мали зустріч з студентами 3, 4 курсів.

«Сьогодні майбутні архітектори, будівельники, дизайнери мали можливість особисто поставити питання адміністрації закладу, який запрошує їх на навчання, керівникам факультетів, які розповіли про особливості організації освітнього процесу на кожній кафедрі , - розповідає директор Інституту професор Олександр Никитюк. – Головний акцент був зроблений на термінах навчання, на впровадженні дистанційних технологій у освітній процес, максимальну адаптацію розкладу навчання і сесій до потреб студентів. Враження про студентів найкращі – вони дійсно хочуть стати спеціалістами найвищого класу, і наш Інститут інноваційної освіти обов’язково допоможе реалізувати цю мету».

Обговорені питання щодо напрямків профорієнтаційної роботи з проректором з навчальної роботи та регіонального розвитку КНУБА, кандидатом політичних наук Романом Аксельродом та керівником з профорієнтаційної роботи І.Дружиніною.

Vv

 

   

 

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА