Участь в урочистому засіданні Вченої Ради і трудового колективу КНУБА

17 квітня відбулося урочисте спільне засідання Вченої ради і трудового колективу Київського національного університету будівництва і архітектури, присвячене  94 річниці утворення університету, участь у якому взяв директор Інституту інноваційної освіти КНУБА Олексій Шкуратов.

Привітати колектив Університету прийшли заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, віцепрезидент Національної Академії наук України Олег Рафальський, президент Національної Академії Педагогічних наук України Василь Кремень та багато інших почесних гостей.

1photo 2024 04 18 14 21 27

Ректор КНУБА Петро  Куліков у вітальному слові розповів про основні віхи  історії навчального закладу. Розповідь була доповнена слайд-фільмом про історію університету та відеофільмом про сучасний КНУБА.

У вітаннях від гостей акцентувалося на численних здобутках колективу КНУБА у різні періоди його славної історії, які стали безцінним внеском у наукову скарбницю та слугували розвитком провідних галузей економіки нашої держави,  впровадженню новітніх технологій та матеріалів у сучасному будівництві. 

КНУБА сьогодні – це провідний науковий центр  у сфері будівництва та архітектури, який здійснює підготовку кваліфікованих фахівців з активною життєвою позицією, сучасними знаннями та практичними навичками.    

Під час урочистого засідання було вручено нагороди  працівникам університету.  

1111photo 2024 04 18 14 21 27

Дуже приємно, що серед нагороджених і співробітники ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури».

Вітаємо з нагородами провідних фахівців навчального відділу ІІІНО КНУБА – Людмилу Удод, Олену Аронову, Наталію Джікію, Олесю Білогуб.

Бажаємо нових професійних здобутків вам, колеги, та усьому колективу нашого Інституту та Київського національного університету будівництва і архітектури!

4photo 2024 04 18 14 23 18

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА