Участь представників ІІНО КНУБА у Міжнародному науково-технічному форумі «Архітектура та Будівництво: нові тенденції і технології. Теорія та практика»

Заступниця директора з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та дистанційного навчання, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова, завідувачка кафедри економіки, менеджменту та управління територіями, кандидат економічних наук Вікторія Чудовська, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри економіки, менеджменту та управління територіями Руслан Кубанов, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки, менеджменту та управління територіями Ірина Сотнікова, кандидат юридичних наук, доцент кафедри економіки, менеджменту та управління територіями Олексій Куліков взяли участь у Міжнародному науково-технічному форумі «Архітектура та Будівництво: нові тенденції і технології. Теорія та практика», який, з метою запобігання загрозі епідемії коронавірусної інфекції та забезпечення організації безпечного процесу, відбувся у дистанційній формі на платформі ZOOM.

Організаторами цього потужного міжнародного форуму виступили Київський національний університет будівництва і архітектури, ДП «Науково дослідний інститут будівельного виробництва», Академія будівництва України та Польська академія наук, за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Міністерства освіти і науки України та Міністерства розвитку громад та територій України.

Ректор КНУБА, доктор економічних наук, професор Петро Куліков -  голова міжнародного наукового комітету.

Головною метою та місією форуму є обмін досвідом науковців України та країн Європейського Союзу у вирішенні питань впливу нових факторів на архітектурно-будівельну галузь, як на державному так і комерційному рівні. В рамках форуму організовані тематичні конференції, які ставлять за мету охопити та поєднати усі тематики форуму в єдину соціально-культурну науково-технічну систему: VIII Міжнародна науково-технічна конференція «Архітектура історичного Києва. Інформаційні технології», VI Міжнародна науково-технічна конференція «Ефективні технології в будівництві», VIII Міжнародна науково-технічна конференція «Нові технології в будівництві».

sn11

sn0

sn2

sn3

snJPG
 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА