Петро Куліков, Олексій Петроченко – серед організаторів матчевої зустрічі національних збірних команд професійних бійців із кікбоксингу України та Туреччини

Грандіозна спортивна подія міжнародного масштабу відбулась 11 вересня 2021 року в спортивному комплексі КНУБА – матчева зустріч національних збірних команд професійних бійців із кікбоксингу України та Туреччини, організована Федерацією професійного кікбоксингу України К-1.
Серед організаторів цього величного спортивного форуму – ректор Київського національного університету будівництва та архітектури Петро Куліков та директор Інституту інноваційної освіти КНУБА Олексій Петроченко.
Змагання складалися з трьох боїв у відділі AnderKraft, бою за титул чемпіона України серед професіоналів у важкій вазі, а також 5 боїв між збірними України та Туреччини в різних вагових категоріях.
Вітаємо українську збірну з переконливою перемогою – рахунок 5:0!
«Ця спортивна подія - добра нагода для популяризації кікбоксингу у світовому спортивному просторі, підтвердження його актуальності для спортивного життя України, - наголошує Олексій Петроченко, який був членом команди КНУБА з боксу, – І мені дуже приємно, що Київський національний університет будівництва та архітектури, Інститут інноваційної освіти КНУБА безпосередньо причетні до цього яскравого свята мужності, здоров’я і високого спортивного духу».
Спортивне свято не відбулося б без спонсорської допомоги великих друзів Інституту інноваційної освіти - ГО «Вся Україна», одним із пріоритетних напрямків діяльності якої є підтримка освітніх, культурних та спортивних проектів.
Організатори та учасники заходу висловлюють спонсору слова особливої подяки.

IMG 6196 800x533

 

IMG 6194 800x533

IMG 6188 800x524

 

Фото з сайту КНУБА

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА