Ректором КНУБА підписано Тимчасове положення “Про окремі заходи щодо організації навчального процесу в умовах загрози поширення КОВІД-19 в КНУБА”

У Київському національному університеті будівництва і архітектура, його структурних підрозділах, зокрема, ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» розпочалося навчання студентів.

З огляду на тимчасове погіршення епідеміологічного стану у м. Києві, адміністрацією навчальних закладів вжито додаткових заходів для створення безпечних умов роботи викладачів, працівників закладів та навчання студентів. Так, ректор КНУБА Петро Куліков підписав Тимчасове положення “Про окремі заходи щодо організації навчального процесу в умовах загрози поширення КОВІД-19 в КНУБА”.

В документі, зокрема, йдеться про заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, умови допуску до роботи персоналу закладів освіти, алгоритм дій у разі виявлення співробітника з підвищеною температурою тіла понад 37,2 °С або із ознаками гострого респіраторного захворювання, порядок опитування  учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби та дій у разі виявлення ознак ГРВІ у здобувачів освіти. Розроблено заходи щодо запобігання скупчення здобувачів освіти при виході з навчальних аудиторій, дотримання максимальної дистанції та порядок використовування захисних масок, обов’язкова наявність місць для обробки рук антисептичними засобами, тощо.

У разі підтвердження випадку коронавірусної хвороби в одного зі студентів, всі інші студенти відповідної групи визнаються такими, що потребують самоізоляції, та повинні вживати заходів, передбачених галузевими стандартами в сфері охорони здоров'я. Відповідна група на час самоізоляції переходить на дистанційну форму навчання про що видається окреме розпорядження.

Детальніше зі змістом Тимчасового положення студенти та викладачі університету, його структурних підрозділів можуть ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, адміністрація ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», члени приймальної комісії потурбувалися, щоб створити максимально зручні та безпечні умови для наших вступників – починаючи широкого інформування про напрямки та форми навчання, умови вступу і закінчуючи складовими процесу подачі документів та встановленням сучасного дезінфікуючого обладнання вже в Інституті.  

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА