Професія землевпорядника цікава та незмінно популярна. Запрошуємо на навчання за спеціальністю «Геодезія та землеустрій»!

Якщо ти любиш землю, прагнеш займатися її охороною та відтворенням, тобі небайдуже навколишнє природне середовище, – обирай професію землевпорядника!

Визначати вартість угідь і межі ділянок у будь-які часи мали право тільки спеціально підготовлені люди. У всі часи таких професіоналів поважали, а їх працю добре оплачували, тому що земля була і буде основним багатством людства:

Земля – це ресурс, який робить країну багатою, це генетичний код українців, наша цінність

Землевпорядник – це менеджер земельних ресурсів

Землевпорядник – це актуально, престижно, затребувано!

Кафедра управління територіями ІІНО КНУБА, яку очолює  доктор економічних наук, професор Олексій Іванович ШКУРАТОВ, здійснює підготовку та випуск БАКАЛАВРІВ МАГІСТРІВ за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

Сфера професійної діяльності випускників:

  • геодезичне забезпечення вишукувань, проектування, будівництва та експлуатації інженерних споруд;
  • виконання високоточних геодезичних робіт при монтажі будівельних конструкцій та технологічного устаткування;
  • збір просторових даних засобами GPS та наземних вимірювань електронними приладами;
  • створення топографічних карт і планів різного призначення;
  • розроблення автоматизованих систем оброблення даних інженерно-геодезичних вишукувань.

Професія землевпорядника надзвичайно цікава та творча, і на тлі стрімкого зростання ринку торгівлі землею і нерухомим майном освіта у сфері землеустрою незмінно популярна.

У процесі навчання ти навчишся вільно володіти комп’ютером, добре знати земельне законодавство, користуватись найновішими видами інформаційних систем та сучасними навігаційними приладами (безпілотними літаючими апаратами, електронними тахеометрами, GPS-обладнанням та ін.), читати топографічні карти та плани.

Навчаючись в ІІНО КНУБА, ти віднайдеш для себе безліч можливостей для роботи та самореалізації. Адже ми дамо тобі не тільки професійні знання. Ти розкриєш свої математичні здібності, інженерний підхід, просторову уяву, здатність бути наполегливим, упевненим у собі, активним, мати добре розвинену інтуїцію та логічно мислити.

Землевпорядник – професія важлива і необхідна як у селі, так і в місті, її рейтинг залишається незмінно високим впродовж багатьох років: землевпорядні, топографо-геодезичні та оціночні підприємства в Україні сукупно створюють близько 16–18 тисяч робочих місць!

Ти зможеш стати конкурентоспроможним фахівцем у багатьох сферах.

Землевпорядники є основними учасниками землевпорядної, кадастрової та оціночної діяльності, працевлаштовуються на посадах землевпорядників об’єднаних територіальних громад, в галузях економіки, що потребують вирішення земельно-майнових питань, геодезичного і геоінформаційного забезпечення, зокрема, підприємствах агробізнесу, будівельної галузі, енергетики, телекомунікації, видобутку корисних копалин, транспорту тощо.

Приєднуйся до нашої команди!

unnamed

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА