Профорієнтаційна робота серед випускників коледжів та технікумів є важливим напрямком діяльності ІІНО КНУБА

Щороку кількість випускників навчальних закладів 2,3 рівнів акредитації, які висловлюють бажання продовжити навчання та здобути вищу освіту саме в ІІНО КНУБА, збільшується.

Розповісти про напрями і форми навчання, які пропонує Інститут, обговорити переваги здобуття вищої освіти саме тут та допомогти молодим людям зробити свій вибір,– такою була мета зустрічей, які співробітники відділу міжнародних зв’язків, профорієнтації та регіонального розвитку провели у Київському транспортно-економічному коледжі та у Київському транспортно-технологічному коледжі.

Знання та навички, які отримують студенти коледжів і технікумів, є особливо затребуваними на ринку праці. Але, якщо молода людина хочете розвиватися, розширювати свій кругозір і бути впевненою у завтрашньому дні, рухатися далі, займати керівні посади, потрібно задуматися про отримання вищого освітнього рівня.  Саме для таких людей – цілеспрямованих, амбітних, розумних щороку відкриває свої двері Інститут інноваційної освіти, який є відокремленим структурним підрозділом КНУБА. Головними напрямами його діяльності є підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців з метою набуття ними вищого освітнього рівня, нової кваліфікації, нової спеціальності на основі раніше здобутих та на основі повної середньої освіти. Підготовка фахівців здійснюється за освітнім рівнем «бакалавр», «магістр».

«Молоді люди цікавилися переважно будівельними напрямками навчання, адже сьогодні це галузь, яка стрімко розвивається і потребує висококваліфікованих фахівців, - розповідає начальник відділу Людмила Казадаєва. – Спілкування було дуже цікавим і корисним для обох сторін. Адже наші потенційні студенти дізнаються про те, що ми можемо запропонувати для підвищення їх професійного рівня, а нам цікаво почути їх думку стосовно того, яким має бути навчання і щодо змісту, і щодо форми».

IMG 3dea1ede5ca647a51b0b38cdf2986b5b V

IMG f2cf6b88ee57100c97033cd95499d832 VНавчатися у ІІНО, який є структурним підрозділом провідного закладу вищої будівельної освіти країни – цікаво і престижно, а знання і навички, які тут можна отримати, допоможуть стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці.

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДО ВСП "ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНОЇ ОСВІТИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БУДІВНИЦТВА І АРХІТЕКТУРИ" У 2020 РОЦІ

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА