Відкрита лекція для здобувачів освіти ІІНО КНУБА від спікерів компанії Genfasad

photo 2023 11 24 09 45 48

23 листопада студенти ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» мали унікальну можливість поспілкуватися з представниками  компанії Genfasad, яка є офіційним представником в Україні відомих світових брендiв Gentaş i Kalesinterflex (Туреччина).

Здобувачам освіти було запропоновано послухати відкриту лекцію на тему: «Використання HPL панелей Gentaş і широкоформатного керамограніту Kalesinterflex для влаштування навісних вентильованих фасадів та внутрішнього оздоблення».

photo 2023 11 24 09 54 38

photo 2023 11 24 09 54 38 2

Лекцію читали співробітники компанії Аліса Тімакова (керівник відділу маркетингу), Юлія Кочнєва (менеджер проєктів), Олександр Єрмаков (менеджер проєктів), Наталя Степасюк (керівник проєктів).

Студенти мали унікальну можливість поспілкуватися з Генеральним директором компанії GENFASAD Кемалєм Сулеймановим.

Цікаво, що спілкування відбувалося в стінах власного шоуруму ARCHICLUB, де представленi бренди сучасних будiвельних матерiалiв, що входять до першої трiйки свiтових виробникiв. Тут, в одному приміщенні, поєднанні одразу 3 матерiали, якi повнiстю закривають питання фасадiв, вiкон, дверей та iнтер'єрних рiшень.

photo 2023 11 23 11 10 58

photo 2023 11 23 11 10 58 2

«Враження у здобувачів освіти, багато з яких вже працюють за фахом, найкращі – актуальна тема, сучасні підходи, цікавий, пізнавальний контент, - наголошує кандидат архітектури, доцент, завідувач кафедри інноваційної архітектури та дизайну ІІНО КНУБА Олексій Ященко. - Освітній захід проведено на високому професіональному рівні, і, беззаперечно, він матиме важливе значення у ракурсі здобуття студентами необхідних компетентностей для професійної діяльності за обраною спеціальністю. Висловлюємо щиру вдячність за ефективну співпрацю компанії Genfasad та її спікерам».

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА