Moodle система управління дистанційною формою навчання


Нормативно-правова база

Склад центру

Сервіси

Новини центру

Контакти центру

 

Центр інформаційних технологій та дистанційного навчання (ЦІТДН) здійснює технічну підтримку сервісу Moodle в Інституті інноваційної освіти Київського університету будівництва та архітектури.

Moodle - являє собою вільний веб-додаток, що надає можливість створювати сайти для онлайн-навчання.
Moodle (онлайн система управління навчанням), дозволяє викладачам створювати свої власні приватні веб-сайти, наповнювати їх динамічними курсами, які розширюють навчання, в будь-який час, в будь-якому місці.

Ця система є легкою і зручною у використанні. Інтерфейс Moodle працює на настільних і мобільних пристроях. За допомогою цього сервісу усі бажаючі, а також, співробітники та студенти ІІНО КНУБА мають можливість дистанційно вивчати предмети та курси, що зацікавили.

Основною перевагою дистанційної форми навчання є, передусім, її зручність: студент самостійно обирає час і місце для навчання, що дозволяє йому працювати та навчитися в іншому місті чи навіть країні. Окрім того, заміна конспектів електронними ресурсами та новітніми методами навчання, а також постійні консультації з викладачем надають цій формі самоосвіти додаткові переваги перед іншими формами.
Доступ до сервісу Moodle в ІІНО КНУБА знаходиться за адресою https://dn.iino.knuba.edu.ua

© Інститут інноваційної освіти КНУБА