Новини кафедри

IMG 6403

Загальна кількість випускників, яким присвоєно освітній ступінь «Магістр з міського будівництва та господарства» та кваліфікацію «Інженер-будівельник»,  становить 96 фахівців. 78 – за фаховим спрямуванням  «Міське будівництво та господарство»,  та 18 – за фаховим спрямуванням «Автомобільні дороги, вулиці та дороги населених пунктів».

 

V 1

Загальна кількість випускників цього випуску, яким присвоєно освітній ступінь "Магістр з промислового і цивільного будівництва" та кваліфікацію "Інженер-будівельник", -  53 фахівця.

 

Зони рекреації: що пропонують у проєкті Генплану Києва

11

Згідно з проектом нового Генерального плану столиці, на території міста планується створити кілька великих парків та зелених зон, що поліпшить екологічний стан міста.


Випускники кафедри будівництва та інформаційних технологій ІІНО отримали дипломи бакалаврів та кваліфікацію "Інженер-будівельник"

bbit

Випускники, яким присвоєно освітній ступінь "Бакалавр" та кваліфікацію «Інженер-будівельник», є затребуваними спеціалістами у будівельних компаніях та організаціях, в органах міського управління, проектних інститутах, на керівних посадах у житлово-комунальному комплексі.  

Випускники кафедри будівництва та інформаційних технологій долучаться до реконструкції території мікрорайонів Києва

DSC03172s  Проектом Генерального плану міста Києва передбачена реконструкція території мікрорайонів (кварталів) застарілого житлового фонду («хрущовок») площею 388,5 га, де знаходиться 2,5 млн. кв. м. житлового фонду.

 

На кафедрі будівництва та інформаційних технологій проведено ознайомчу екскурсію з будівельного матеріалознавства для студентів-магістрів

bit 5   На кафедрі будівництва та інформаційних технологій для студентів-магістрів спеціальності "Промислове та цивільне будівництво"  в рамках викладання дисципліни "Будівельні матеріали, вироби, конструкції" 17 березня 2021 року було проведено заняття у Державному науково-дослідному інституті в'яжучих речовин і матеріалів ім. В. Д. Глуховського КНУБА.  

 

Дипломи магістрів отримали випускники кафедри будівництва та інформаційних технологій. Вітаємо!

89744194 2881576185262103 4545290647279501312 o  Випускникам, які здобули повну вищу освіту, присвоєно ступінь магістра зі спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньою програмою «Міське будівництво та господарство», та присвоєно кваліфікацію "Інженер-будівельник".  

 

58 фахівцям присвоєно освітній ступінь "Магістр з промислового і цивільного будівництва" та кваліфікацію "Інженер-будівельник"

1s На кафедрі будівництва та інформаційних технологій Інституту інноваційної освіти КНУБА проведено цикл захистів атестаційних робіт на здобуття освітнього ступеня "Магістр" за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія», освітньо-професійна програма  «Промислове і цивільне будівництво».

 

На кафедрі будівництва та інформаційних технологій закінчився захист атестаційних робіт

bit1

 Успішно завершився захист атестаційних робіт на здобуття освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньо-професійна програма «Міське будівництво та господарство».

 

Вимоги нових ДБН будуть враховані при розробці атестаційних робіт з цивільного будівництва – Дмитро Прусов

prusov1

1 листопада набули чинності нові ДБН В.2.2-16:2019 «Культурно-видовищні та дозвіллєві заклади» (на заміну ДБН В.2.2-16-2005).


Відкрита лекція з дисципліни «Управління транспортними системами міста»

30 березня 2018 року було проведено відкриту лекцію з дисципліни «Управління транспортними системами міста» кандидатом технічних наук, доцентом кафедри будівництва та інформаційних технологій Дубовою Світланою Вольтівною

 

На кафедрі будівництва та інформаційних технологій 27 березня відбувся захист дипломного проекту

На кафедрі будівництва та інформаційних технологій 27 березня відбувся захист дипломного проекту за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженерія" спеціалізації "Міське будівництво та господарство" за оствітнім рівнем "Спеціаліст"

 

Найважливіша професійна подія 2018 року в галузі будівництва і архітектури!

Головна українська виставка передових технологій і матеріалів для будівництва INTER BUILD EXPO 2018, яка відбудеться 20 - 23 березня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15)

 

Майбутні магістри будівельних спеціальностей захищають атестаційні роботи

Студенти наголошують на тому, що здобуття диплома магістра розширює їх можливості і щодо реалізації своїх планів працевлаштування, і щодо кар’єрного зростання. А навчання в Інституті інноваційної освіти – це не лише нові знання і цікавий досвід.

 

ІІV Міжнародна науково-технічна конференція “Ефективні технології в будівництві”

Conf ETB KNUBA   

В роботі конференції візьмуть участь представники міністерств та відомств, керівники провідних будівельних та проектних підприємств, відомі вітчизняні та закордонні вчені та фахівці.  

Учасникам буде надана можливість виступити з доповідями перед аудиторією. Партнери зможуть продемонструвати свою продукцію та презентувати діяльність, розмістити рекламу в друкованих матеріалах.

 

Інтерв’ю з Дмитром Прусовим

Інтерв’ю з завідувачем кафедри будівництва та інформаційних технологій ІІНО КНУБА, доктором технічних наук, доцентом, старшим науковим співробітником Дмитром Прусовим дивіться за посиланням https://youtu.be/aMWMrNqELDY

© Інститут інноваційної освіти КНУБА