Наукова робота кафедри

     Основними напрями наукової діяльності кафедри будівництва та інформаційних технологій є дослідженняінженерно-технічних проблем формування життєвого середовища, що включає конструювання систем населених місць, їх планування й забудови.

     В межах спеціальності МБГ проводиться розроблення методології аналізу та синтезу різноманітних типів містобудівних об'єктів, створення теоретичних підстав сучасного містобудування, обґрунтування державної містобудівної політики, інформаційного забезпечення містобудівної діяльності.

     В межах спеціальності ПЦБ проводяться теоретичними та експериментальні дослідження будівельних конструкцій із різних матеріалів, споруд різного призначення, об'ємно-планувальних та конструктивних рішень промислових, цивільних, транспортних, та інших споруд, будівель та  їх комплексів, а також дослідженнями у сфері раціонального проектування і  умов експлуатації будівельних конструкцій, споруд, будівель, їх комплексів у наземному й підземному будівництві.

 

Міжнародна робота кафедри

Співробітники кафедри приймають активну участь у міжнародних конференціях, громадських та освітніх проектах, науково-освітніх програмах.

Розвиваються програми міжнародного обміну, подвійних дипломів і стажування студентів кафедри в закордонних університетах.

Налагоджені зв'язки із спорідненими кафедрами вишів країн ЄС та Азії.

V Науково-практичний семінар «Актуальні проблеми проектування об'єктів міського будівництва та господарства, промислового, цивільного і транспортного будівництва»
БІТ ІІНО КНУБА, 29-30 листопада 2023 р. 
 

ІV Науково-практичного семінару «Актуальні проблеми проектування об'єктів міського будівництва та господарства, промислового, цивільного і транспортного будівництва»
БІТ ІІНО КНУБА, 29-30 листопада 2022
Запрошуємо взяти участь у роботі семінару.

Матеріали семінару

 

ІІІ Науково-практичний семінар "Сучасні проблеми проектування об'єктів міського будівництва та господарства, промислового та цивільного будівництва, автомобільних доріг та вулиць", що був проведений на кафедрі БІТ за магістерськими АРМ.

БІТ ІІНО КНУБА, 30 листопада 2021

Матеріали семінару


Науково-практичний семінар 
"Сучасні проблеми проектування об'єктів міського,промислового та цивільного будівництва"

БІТ ІІНО КНУБА, лютий 2020 р.

Матеріали семінару

© Інститут інноваційної освіти КНУБА