Відкриті лекції - співробітництво зі стейкхолдерами

Відкрита лекція-співпраця дизайнерки Олександри Федоренко на кафедрі архітектурно-проєктної справи

foto

В межах співпраці з провідними фахівцями-практиками для студентів освітніх програм «Дизайн»  та «Архітектура будівель та споруд» на кафедрі архітектурно-проєктної справи відбулася  відкрита лекція-співпраця дизайнерки Олександри Федоренко (Sasha Fedorenko), засновниці та креативного директорка дизайн-студії (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), що створює комерційні інтер'єри з 2010 року.

m 1

 Кафедра архітектурно-проектної справи в межах міжнародної співпраці із зовнішніми стейкхолдерами за освітньою програмою "Архітектура будівель та споруд" для студентів другого (магістерського) рівня освіти регулярно запрошує провідних фахівців архітектурно-проектної справи, практиків у використанні сучасних інноваційних технологій.

 2021 11 11 21 46 07

Відкрита лекція директора ТОВ «ЗОРЕЛіТ» Євгенія Олександровича Кочетова відбулася в межах навчальної дисципліні «Інноваційні технології в дизайні» за освітньою програмою «Дизайн».

5 20

Слухачі лекції, організованої кафедрою архітектурно-проектної справи ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» під керівництвом кандидата архітектури, доцента Наталії Авдєєвої, висловлюють подяку організаторам та особисто директору Дніпровській філії КНАУФ Денису Смоліну.

46 58

Олег Богомолов є відомим експертом в напрямках медіа архітектури та дизайну (ситуаційний аналіз, аналіз контентів, медіа рішень, планування медіа-впливу, створення концепту, імітаційне моделювання).

IMG 20210303 153927 288

Під час екскурсії студенти мали можливість не лише ознайомитися з продукцією компанії, особливостями виробничих процесів, а й послухати змістовну і дуже цікаву лекцію зовнішнього стейкхолдера (представника фірми).

Онлайн-лекція практикуючого дизайнера Анастасії Левик для студентів-дизайнерів ІІНО КНУБА

2021 03 26 19 01 40

 У рамках навчального процесу студентів-дизайнерів за освітньою програмою "Дизайн" на кафедру архітектурно-проєктної справи було запрошено практикуючого дизайнера Анастасію Левик та проведено онлайн-лекцію з використання нового приладу – скан-камери для онлайн-трансляції макетів, замальовок, ескізів тощо.

Онлайн-мітап для архітекторів і дизайнерів

136344131 256461959194503 5421638899351078726 o

Міжнародний AllBau-Campus 2020-2 ‑ онлайн-курс підвищення кваліфікації для викладачів архітектурно-будівельних напрямів підготовки

allbau logo

Кафедра інформаційних технологій в архітектурі КНУБА, кафедра архітектурно-проєктної справи ІІНО КНУБА та Allbau-Software (Німеччина), авторизований партнер Allplan a Nemetschek Groupe, провели Міжнародний AllBau-Campus 2020-2 - онлайн-курс підвищення кваліфікації для викладачів напрямків Архітектура, Дизайн, Промислове і цивільне будівництво.


ІІНО КНУБА на Міжнародному бієнале архітектури у Кракові

91

Доповідь авторського колективу, до складу якого входить завідуюча кафедрою  архітектурно-проєктної справи ІІНО КНУБА, кандидат архітектури, доцент Наталія Авдєєва, викликала великий інтерес у учасників престижного міжнародного конкурсу

© Інститут інноваційної освіти КНУБА