Наші викладачі найкращі! Подяки Іннолі Новиковій

На адресу директора ІІНО КНУБА професора Олександра Никитюка надійшли подяки доктору економічних наук, доценту, завідувачу кафедри економіки та менеджменту Іннолі Новиковій за високий професіоналізм при проведенні наукової експертизи за 1 етапом дослідження науково-дослідної роботи «Економетрична модель формування інтелектуального капіталу: кадрове забезпечення науково-технічної та інноваційної діяльності в системі вищої освіти», яка виконується на замовлення Міністерства освіти і науки України, – від директора Інституту бізнесу, економіки та інформаційних технологій Одеського національного політехнічного університету професора С.В.Філиппової та від голови правління ОСББ «Аркадіївський»  К.О.Танащук – за методичну підтримку в розробці керівних нормативних документів ОСББ.

ark

bizn

Іннола Новикова є завідувачем кафедри економіки та менеджменту ІІНО КНУБА. У 1994 році закінчила Національний університет ім. Тараса Шевченка, спеціальність «Економіка і управління науковими дослідженнями», доктор економічних наук з 2016 року, доцент з 2006р. Має більше 60 наукових праць, в тому числі 2 навчальних посібника з грифом МОН України. Підготувала до захисту як науковий керівник 6 кандидатів економічних наук, була опонентом більше 10 дисертацій на здобуття ступеня кандидата економічних наук.

ІІНО КНУБА – один із небагатьох навчальних закладів в Україні, який на кафедрі, котру очолює Іннола Новикова, готує менеджерів та економістів для будівельної галузі.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА