Зустріч студентів ІІНО КНУБА з представниками креативного розробника веб-дизайну ТОВ «ЗОРЕЛіТ» (Creative Web Design Development «ZORELiT») – нові знання і корисні компетенції від успішних практиків!

11 листопада на кафедрі архітектурно-проектної справи відбулося онлайн-спілкування з представниками креативного розробника веб-дизайну ТОВ «ЗОРЕЛіТ».

Директор Євген Кочетов та арт-директор Олександр Ключиков  ознайомили студентів з сучасними інноваційними технологіями в дизайн-проектуванні, веб-дизайні. Особливо цікаво було висвітлено процес комунікації практикуючого веб-дизайнера с замовникам під час дизайн-проектування сайтів, логотипів, фірмового стилю провідних фірм, брендів України. Розкрито важливі етапи розробки логотипів, художній пошук ідей, реалізація ідеї. Продемонстровано на практиці, як відбувається креативна розробка веб-дизайну сучасних сайтів в Україні та світі.

Відкрита лекція директора ТОВ «ЗОРЕЛіТ» Євгенія Олександровича Кочетова відбулася в межах навчальної дисципліні «Інноваційні технології в дизайні» за освітньою програмою «Дизайн».

 Слухачі лекції, організованої кафедрою архітектурно-проектної справи ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» під керівництвом кандидата архітектури, доцента Наталії Авдєєвої, висловлюють подяку керівництву ТОВ «ЗОРЕЛіТ» за цікаву і змістовну зустріч і сподіваються на подальшу співпрацю.

021 11 11 21 46 06

 11 21 46 06

 

 2021 11 11 21 46 07

11 21 46 06

021 11 11 21 46 08

Довідково:

Серед спеціальностей, за якими здійснює підготовку та випуск бакалаврів одна з найбільших і найпопулярніших серед студентів ІІНО КНУБА кафедр – кафедра архітектурно-проєктної справи, вже кілька років поспіль великим попитом користується спеціальність 022 «Дизайн» (галузь знань 02 «Культура і мистецтво»).

Дизайнер – це професія, яка є однією з найбільш затребуваних на сучасному ринку праці.

 Колектив високофахових викладачів-практиків кафедри архітектурно-проєктної справи ІІНО КНУБА запрошує вас стати частиною нашої команди. У майбутньому кількість професій у цій сфері на стику творчості і технологій лише зростатиме.  

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА