Угода-гарантія про партнерство між ІІНО КНУБА і Компанією Allbau Software GmbH – нові можливості для студентів і фахівців архітектурно-будівельної галузі

Компанія Allbau Software GmbH, Німеччина, офіційний партнер в країнах СНД Nemetschek Group, Мюнхен / Німеччина, і ESS EDV Software Service, Віллах / Австрія та Інститут інноваційної освіти КНУБА уклали Угоду-гарантію про партнерство, яка відкриває нові перспективи для підвищення рівня освіти студентів Інституту та для професійного удосконалення фахівців архітектурно-будівельної галузі.

Основні сфери діяльності Компанія Allbau Software GmbH – це локалізовані комплексні рішення для будівельної галузі, в тому числі щодо проєктування і будівництва, технічна підтримка користувачів, консалтинг у виборі будівельних технологій. Фахівці Компанії спираються на більш ніж 15-річний досвід роботи із західним програмним забезпеченням для будівельної галузі на ринках СНД, включаючи переклад, локалізацію під місцеві будівельні норми, технічну підтримку – хотлайн, навчання, консалтинг та супровід впровадження.

В рамках даної кооперації передбачається проведення спільними зусиллями сторін разових і періодичних заходів, спрямованих на надання студентам Інституту можливості ознайомлення та освоєння провідної в Європі комплексної системи автоматизованого проєктування в галузі архітектури та будівництва Allplan, а також щодо  інтегрування їх в міжнародне навчальне співтовариство на базі Allplan. Одним із напрямків співпраці буде надання інформаційних матеріалів по сучасному міжнародному ринку програмних систем архітектурно-будівельного проектування, а також методичних матеріалів для навчальних курсів (підручники, навчальні проекти, комп'ютерні презентації) по Allplan на безкоштовній основі та надання сертифікованого програмного забезпечення ALLBAU для комп'ютерного класу.

Студенти Інституту також отримають можливість доступу до системи міжнародних конкурсів студентських проектів, в т.ч. з організацією та оплатою стажування за кордоном та інші цікаві пропозиції.

Нові можливості, які відкриває укладання Угоди, дозволять Інституту організувати курсів для фахівців архітектурно-будівельної галузі, які висловлять бажання підвищити свій професійний рівень.

allbau logo

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА