Вітання директора ІІНО КНУБА Олександра Даневича з Днем знань та початком нового навчального року

Шановні студенти, викладачі, співробітники Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури!

Щиро вітаю Вас з Днем знань та початком нового навчального року!

Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, яке визначає його потенціал та розвиток. Тому 1 вересня – це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме у День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця.

У зв’язку з необхідністю більше дбати про свою безпеку і здоров’я, нинішній навчальний рік буде суттєво різнитися від попередніх. Але в кожному виклику слід бачити й позитив. Карантинні заходи спонукають шукати нові, сучасні дієві форми передачі й отримання знань, більш відповідально ставитися до навчання. 

Адміністрація ІІНО КНУБА, члени приймальної комісії, увесь колектив Інституту докладають максимум зусиль, щоб створити максимально зручні та безпечні умови для наших вступників та студентів, наблизити рівень навчального процесу до найкращих єворопейських стандартів, готувати  фахівців високого класу, які затребувані на ринку праці, мають достойну зарплату, гарні перспективи кар’єрного росту. Ми прагнемо сприяти формуванню студента як гідного громадянина своєї країни, який пишається своєю професією і своєю країною! 

Бажаю шановним представникам професорсько-викладацького складу міцного здоров’я, мудрості й терпіння, творчої наснаги в роботі, щастя й благополуччя, а студентам – наполегливості, працьовитості, упевненості у своїх силах, а головне – щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин.

Нехай 2020-2021 навчальний рік, попри всі проблеми і складнощі, які нам доводиться долати в умовах загрози поширення коронавірсуної інфекції, буде щедрим на нові професійні досягнення, наукові відкриття та особисті звершення.

Вступна кампанія 2020 триває! Запрошуємо приєднуватися до нашої команди, команди фахівців, які будують майбутнє!

Зичу всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків, цілеспрямованості у реалізації прагнень, мрій і сподівань!

З повагою

Олександр Даневич, директор ІІНО КНУБА

1504187147 z dnem znan

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА