ВСТУП 2020: В ІІНО КНУБА створено максимально зручні та безпечні умови для наших вступників

Вступна кампанія 2020 продовжується. Адміністрація ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», члени приймальної комісії потурбувалися, щоб створити максимально зручні та безпечні умови для наших вступників – починаючи від максимально широкого інформування про напрямки та форми навчання, умови вступу і закінчуючи складовими процесу подачі документів та встановленням сучасного дезінфікуючого обладнання вже в Інституті.  

Для зручності абітурієнтів, які вже працюють, заяви і документи приймаються також у суботу – з 9 до 15 год. У понеділок - п’ятницю робочі приймальна комісія працює з 9.00 до 18.00.

Нагадуємо, прийом заяв і документів, вступні випробування, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі повної загальної середньої освіти для здобуття освітнього ступеня бакалавра за кошти фізичних/юридичних осіб проводиться в такі строки:

zaoJPG

zoo2

Прийом заяв і документів, вступні випробування, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста для здобуття освітнього ступеня бакалавра за всіма спеціальностями проводиться в такі строки:

stroki

Детальніше про правила прийому до ВСП "Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури" у 2020 році дивіться тут.

Нагадаємо також, для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, третю сесію перенесуть на 19 вересня. 

ІІНО КНУБА  є  інноваційним закладом вищої освіти не лише за назвою. Прогресивні зміни, які ініційовано і які активно впроваджуються у навчальний процес, роблять його ще привабливішим для абітурієнтів. Адже ми не лише презентуємо себе, як інноваційний заклад вищої освіти з великими можливостями і перевагами, а й дізнаємося про запити і побажання наших майбутніх студентів та створюємо усі умови для їх реалізації. Високий професійний рівень професорсько-викладацького складу Інституту, який підтверджується міжнародними сертифікатами і дипломами, можливість отримувати вищу освіту чи навіть паралельно дві вищі освіти, поєднуючи навчання з роботою по спеціальності, форма навчання за вибором студента з врахуванням усіх його можливостей чи обмежень – це ті аргументи на користь нашого Інституту, які студенти сприймають і кількість наших абітурієнтів зростає.

Ми чекаємо на розумних, амбітних, цілеспрямованих студентів і обов’язково виправдаємо їх очікування.

ІІНО КНУБА надає освіту високого рівня на сучасній навчальній базі! Наші випускники затребувані на українському ринку праці та за межами країни. Вони стають організаторами престижних форумів світового рівня. Ми готуємо лише успішних та інноваційних фахівців!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА