В ІІНО КНУБА встановлено унікальне сучасне обладнання для дезінфекції населення

У рамках співпраці між ТОВ «ПЕРЕФЕРІО» та ІІНО КНУБА навчальний заклад отримав та встановив на вході у приміщення лабораторно-навчального корпусу унікальне сучасне обладнання – «CLEAN FRAME». Це Рамка для дезінфекції населення, яка розроблена Компанією PEREFERIO спільно з українськими вченими та провідними профільними інститутами в сфері епідеміології та інфекційних захворювань.

Дезінфікуючий засіб, що використовується «CLEAN FRAME», пройшов усі випробовування і отримав дозвільні документи для ефективного та безпечного використання в громадських місцях.

Безпечність для людини виробу підтверджена Інститутом медицини праці ім.Ю.І.Кундієва НАМН України. А науковці Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В.Громашевсьго НАМН України шляхом проведених досліджень довели факт знищення в результаті дезінфекції людини, яка проходить через Рамку, мікробів і вірусних інфекцій. Що є дуже важливим чинником в умовах нинішньої складної епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусною інфекцією.

Серед гарантів ефективності виробу також Інститут громадського здоров’я ім.О.М.Марзєєва НАМН України та Міністерство охорони здоров’я України.

Адміністрація ІІНО КНУБА вживає усіх можливих заходів, щоби створити максимально безпечні умови праці та навчання для наших співробітників та студентів.

1

2

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА