ІІНО КНУБА готує успішних і висококомпетентних фахівців – вибір оптимальної форми навчання, зручний графік сесій, умови, максимально адаптовані під потреби студентів!

ІІНО КНУБА  є  інноваційним закладом вищої освіти не лише за назвою. Прогресивні зміни, які впродовж останніх років активно впроваджуємо у навчальний процес, роблять його ще привабливішим для абітурієнтів. Тут не просто навчають фахівців за найбільш затребуваними напрямками підготовки, а й докладають максимум зусиль, щоб навчання було комфортним для студентів. Так, для тих студентів, які хочуть навчатися у межах свого міста, працюють сектори Інституту на базі навчальних закладів у різних куточках України, де викладають високофахові педагоги, у тому числі з професорсько-викладацького складу ІІНО КНУБА. Адміністрація ставить завдання перед усіма структурними підрозділами,  у тому числі – в регіонах, створити усі належні умови (навчально-методичні, матеріально-технічні, побутові) для здобуття студентами освітніх послуг найвищого рівня за найкомфортніших умов, за зручним графіком, максимально адаптованим під запити людей, які, переважно, поєднують роботу і навчання.

Вони мають гнучкий графік занять та сесій за скороченими термінами. Також мають можливість обрати оптимальну для себе форму навчання – денну, заочну, дистанційну, змішану. Саме тому рекомендують своїм друзям, знайомим саме цей навчальний заклад.

Чимало серед наших студентів і людей середнього і старшого віку, які вже мають немалий досвід роботу у обраній галузі, але нині хочуть підвищити освітній рівень, щоб досягти нових професійних вершин.

Високий професійний рівень професорсько-викладацького складу Інституту, який підтверджується міжнародними сертифікатами і дипломами, можливість отримувати вищу освіту чи навіть паралельно дві вищі освіти, поєднуючи навчання з роботою по спеціальності, форма навчання за вибором студента з врахуванням усіх його можливостей чи обмежень – це ті аргументи на користь Інституту, які студенти цінують.

Цьогорічна вступна кампанія має свої особливості у зв’язку з карантинними заходами, які були введені в Україні з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції. Але наші базові принципи і традиції залишаються незмінними. Ми чекаємо на розумних, амбітних, цілеспрямованих студентів і обов’язково виправдаємо їх очікування.

Детальніше про правила прийому до ВСП "Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури" у 2020 році дивіться тут

.

 

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА