ЗВЕРНЕННЯ ректора КНУБА до колективу

250 1 534x800

Дорогі студенти та викладачі Університету!

Щоденна боротьба з поширенням коронавірусу в Україні триває. Загальнонаціональний карантин продовжено до 24 квітня включно. Такий крок змушує нас вчиться жити і працювати в нових умовах. Безумовно, це дається важко, можливо не усі готові до зустрічі з серйозним ворогом – пандемією.
Ми декілька разів з цього приводу збирали ректорат. Мною, як ректором, прийнята відповідна низка наказів. Усім підрозділам КНУБА рекомендовано відмовитись від масових заходів в приміщеннях та на території Університету. Деканам та завідувачам кафедрами доручено розробити заходи щодо проведення занять за допомогою дистанційних технологій. Ми частково перевели працівників на дистанційну роботу. У гуртожитках здійснюються профілактичні заходи, які мають попередити масове розповсюдження інфекцій, виділено місця для ізоляції тих, хто має ознаки гострих респіраторних захворювань.
Я, як ректор, впевнений, що наш колектив обов’язково подолає проблеми, які виникають у зв’язку з карантином. Ми піклуємося про матеріальне забезпечення Університету, своєчасну оплату праці та стипендій. Мене надихає Ваша підтримка, згуртованість та розуміння ситуації.

Безумовно, для нас важливим залишається імідж Київського національного університету будівництва і архітектури. В цьому місяці КНУБА виповнюється 90 років. Як і протягом усієї історії Університету, для нас найбільшою цінністю була і є людина, кожен з Вас – студент, аспірант, викладач, працівник.

Звертаюся до Вас також із проханням дотримуватися всіх необхідних вимог в умовах карантину. Бережіть себе!

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я.

Впевнений, що разом ми все здолаємо!

Ректор Київського національного університету
будівництва і архітектури П.М. Куліков

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА