Закінчення курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Фахівець з розроблення комп’ютерних програм Java/аndroid» відкриває нові перспективи на ринку праці

Завершили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Фахівець з розроблення комп’ютерних програм Java/аndroid».  

Під час навчання слухачі вчаться розробляти комп’ютерні програми Java/android  та опановують наступні дисципліни: «Java і Java-технології», «СУБД, контент-провайдери і використання мережевих сервісів», «Використання AlarmManager  і AlarmClock » і інші.

Серед курсів підвищення кваліфікації, які пропонує своїм слухачам ІІНО, ці курси користуються особливою популярністю, адже комп’ютерні технології вже стали невід’ємною частиною сучасного життя. 

Слухачі залишили позитивні відгуки про рівень організації навчання. Адже воно було побудоване за принципом об'єднання лекцій з практичними заняттями, під керівництвом кваліфікованих викладачів-практиків. Це дало можливість не лише опанувати теоретичні знання, а й навчитися застосовувати їх на практиці, готуватися до самостійного вирішення професійних задач, практичного використання методів комп’ютерного моделювання на ЕОМ.

Вітаємо наших випускників та бажаємо вдалої реалізації цікавих проєктів!

IMG f9d9853672e85e06e707941e02e8fdb3 V

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА