Закінчили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за напрямком «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)»

29 січня слухачі курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)», які пройшли у нашому Інституті, після закінчення навчання отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

IMG 45f2eee3cf4ae9b9b34e05f0df9f0017 V

Вказані курси пропонуються представникам структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, головам об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та будинкових комітетів, громадським активістам у сфері ЖКХ з метою створення кадрового резерву управителів будинків.

За відгуками слухачів, в процесі навчання вони отримали важливі теоретичні та практичні знання. Зокрема, йдеться про питання інформаційного забезпечення діяльності ОСББ (ЖК, ЖКГ, УК); організаційно-правові та економічні аспекти діяльності з управління житлового комплексу; особливості утримання будинків, споруд та прибудинкових територій; впровадження ресурсоенергозберігаючих технологій утримання житла; організації обліку, контролю, звітності діяльності комунальних підприємств та визначення витрат на управління та обслуговування житлового комплексу; інженерного благоустрою  прибудинкової території та впровадження зовнішніх та внутрішніх охоронних систем території та будинку.

IMG 37110639ff4c4ac612e0aae1f955c02e V

Інтерес до навчання на курсах, які проводяться відповідно до ліцензії на провадження освітньої діяльності, виданої Міністерством освіти і науки України, є свідченням того, що Інститут здійснює комплексний підхід до питання підготовки фахівців вказаного напрямку, адже питання їх затребуваності сьогодні стоїть у суспільстві дуже гостро.

Окрім того, в В ІІНО КНУБА проводяться безкоштовні семінари з актуальних питань ЖКГ, впровадження нових форм управління житлом та кращих проектів енергозбереження.

Впровадження різноманітних форм роботи з аудиторією, яка зацікавлена в отриманні інформації з питань функціонування галузі ЖКГ, залучення провідних експертів, налагодження спілкування через електронні засоби, ЗМІ, соціальні мережі, - важливі складові освітнього процесу, який здійснюється в Інституті.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА