Завершили навчання слухачі групи за напрямом «Створення та підтримка WEB-сайтів»

Вітаємо з успішним завершенням навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Створення та підтримка WEB-сайтів».

Завдяки ефективній роботі відділу підвищення кваліфікації ІІНО КНУБА успішно пройшов відбір серед навчальних закладів України для організації підвищення кваліфікації безробітних за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на 2019 рік. Великою популярністю серед слухачів наразі користується напрямком «Створення та підтримка WEB-сайтів». Адже наявність власного сайту підприємства, організації, навчального закладу тощо стає актуальним питанням сьогодення. Web-сайт - це своєрідний інтерфейс між підприємством та його оточенням - партнерами, постачальниками, клієнтами. Тому створення сайта є одним з головних завдань підприємницької діяльності, в тому числі і в мережі Internet.

ІІНО КНУБА має всі можливості для якісного навчання слухачів у відповідності до найвищих освітніх стандартів – високопрофесійний викладацький склад, необхідна матеріальна база, сучасне комп’ютерне обладнання. Графік занять та іспитів максимально адаптований до потреб учасників навчального процесу. Тому відгуки слухачів про рівень організації навчання, набуті знання і навички лише позитивний.

IMG 5fa43dbd61af35b63c3101d94e7a7653 V

IMG 4730f295c44d89f4fbcac20f38cc9dc4 V

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА