Успішно закінчили курси підвищення кваліфікації слухачі за напрямом «Менеджер (управитель) багатоквартирного будинку (групи будинків)»

Вітаємо слухачів курсів підвищення кваліфікації, які закінчили навчання за програмою «Менеджер (управитель) багатоквартирного будинку (групи будинків)».

IMG 6e4828fa146cdf7ef77da3b6be6306d7 VВказані курси ІІНО КНУБА пропонує представникам структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, головам об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та будинкових комітетів, громадським активістам у сфері ЖКХ.

Для того, щоб управління будинком здійснювалось ефективно, з користю для його жителів, менеджер, який наймається на посаду управителя, повинен володіти основами правових, економічних, фінансових знань, бути комунікабельним і готовим об’єднати мешканців будинку чи групи будинків для реалізації спільної мети – покращення умов проживання.

Відповідно до ліцензії на провадження освітньої діяльності, виданої Міністерством освіти і науки України, ІІНО КНУБА проводить навчання за вказаним напрямом  та проводить атестацію з отриманням кваліфікаційного сертифікату.

Курс включає вивчення організаційних та правових аспектів діяльності управителів багатоквартирними житловими будинками; знайомить з організацією проведення капітальних ремонтів багатоквартирного будинку, його окремих елементів; акцентує на фінансово-економічних аспектах діяльності управителя та формування тарифів на послуги управителя; знайомить з основами менеджменту щодо забезпечення безпечної експлуатації житлового комплексу та програмного забезпечення підприємств, які надають житлово-комунальні послуги, тощо.

Детальніше про обов’язки Менеджера (управителя) житлового будинку (групи будинків)» та пропозиції від ІІНО КНУБА щодо навчання вказаної категорії фахівців дивіться тут.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА