Інститут інноваційної освіти на Дні відкритих дверей у Київському національному університеті будівництва і архітектури

У Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулась масштабна профорієнтаційна подія – День відкритих дверей. Активну участь у заході, який об’єднав нинішніх студентів Університету, його наукового-педагогічних працівників та гостей, серед яких зацікавлені абітурієнти, їх батьки, взяли представники відокремленого структурного підрозділу КНУБА «Інститут інноваційної освіти», який є провідним навчальним закладом в системі вищої освіти України будівельного профілю.

«Стенд ІІНО КНУБА під час заходу був дуже популярним, роздали багато інформаційних матеріалів. Впевнена, що серед гостей КНУБА було чимало наших майбутніх абітурієнтів, - ділиться начальник відділу міжнародних зв’язків, профорієнтації та регіонального розвитку Людмила Казадаєва, - Наших абітурієнтів приваблюють різноманітні форми навчання – денна, заочна, дистанційна, зручний графік занять та сесій, потужний викладацький склад Інституту і престижність та затребуваність професій».

Про те, наскільки перспективо, цікаво і зручно вчитися в ІІНО, де створені усі умови для здобуття вищої або другої вищої освіти, у тому числі для людей, які хочуть поєднувати роботу і навчання, розповідали представники Інституту і батькам, і молодим людям. Адже здобувати нові знання, навички в ІІНО можна і дорослим – на курсах підвищення кваліфікації, яких в Інституті чимало за різними напрямками.

IMG 0650

IMG 0651

IMG 0652

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА