Відбулися вибори ректора Київського національного університету будівництва і архітектури

Сьогодні, 25 вересня, відбулися вибори ректора Київського національного університету будівництва і архітектури.

Конкурс на заміщення посади ректора КНУБА оголошено відповідно до ч.3 ст. 42 Закону України «Про вищу освіту» наказом від 25.06.2019 р.

Активну участь у голосуванні, яке розпочалося о 9 годині, взяли наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники ІІНО КНУБА, а також виборні представники, кандидатури яких обрано в результаті таємного голосування на зборах працівників відокремленого структурного підрозділу «Інститут інноваційної освіти КНУБА», які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками. Працювали представники Інституту і у виборчій комісії.

DSC03027

DSC03025

DSC03038

DSC03017

DSC03031

DSC03033

20190925 102230

Ми поспілкувалися з нашими колегами щодо їх бачення перспектив розвитку Університету, як провідного закладу вищої будівельної освіти країни.

За останні шість років рейтинг КНУБА суттєво зріс – з шостої до першої позиції серед університетів України будівельного профілю. Перетворення Університету на інноваційний навчальний заклад вищої освіти з високим рейтингом, який здатний генерувати сучасні знання, задовольняти попит суспільства на підготовку висококваліфікованих фахівців, який визнаний освітньо-науковим центром розвитку архітектурно-будівельної галузі – це висока оцінка діяльності колективу і висока відповідальність, яка зобов’язує до нових звершень і нових успішних проєктів. У тому числі міжнародних. Адже міжнародна діяльність Університету, яка спрямована на забезпечення його інтеграції з міжнародною спільнотою, отримання навчальним закладом додаткових можливостей щодо прискореного розвитку в межах Болонського процесу і Європейської інтеграції, в останні роки значно пожвавилась.

Контакти з вищими навчальними закладами інших країн дозволяють значно підвищити кваліфікацію співробітників шляхом проведення спільних наукових досліджень, організації стажування професорсько-викладацького та студентського складу, покращити або розробити нові освітні програми та дисципліни, організувати обмін викладачами та студентами.

Зроблено багато для покращення навчально-технічної бази закладу та його структурних підрозділів.

Сьогодні КНУБА – це лідер вищої будівельної освіти у державі, авторитет якого ґрунтується на вдалому поєднанні багатьох традицій, що складалися впродовж майже 90-літнього навчального досвіду і сучасних інноваційних проектів.

Тут вчать будувати майбутнє. І впевнено дивляться у майбутнє, за яке сьогодні голосували з високою явкою.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА