Вітання директора ІІНО КНУБА професора Олександра Никитюка з початком нового навчального року

Шановні викладачі, науковці, співробітники!

Дорогі студенти!

Сердечно вітаю Вас з початком нового навчального року! З цієї нагоди бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги та наполегливості, щоб досягати нових вершин у науці, навчанні, своєму особистому духовному вдосконаленні та шляхетній праці для процвітання незалежної Української держави!

69054223 1327053954109807 4614211652470964224 n

Разом із усією країною наш Інститут відзначає День знань, приймаючи у свої лави поповнення, на яке покладає особливі надії та сподівання.

Адміністрація Інституту, його викладачі та співробітники доклали максимум зусиль, щоб створити сучасну матеріально-технічну та навчально-методичну базу для здобуття нашими студентами знань і компетенцій найвищого європейського рівня. Для того, щоб їх перебування у стінах Інституту було не лише корисним, а й комфортним, щоб вони почувалися соціально захищеними і мали прекрасні перспективи стати високофаховими спеціалістами, затребуваними на ринку праці, цілеспрямованими і високооплачуваними.

Бажаю Вам, шановні студенти, знайти свою дорогу до мудрості та пізнання й подолати її легко, гідно та з приємністю, підкоривши найвищі та найзаповітніші вершини, зустріти добрих і надійних друзів.

Нехай повсякчас Вас супроводжують щастя, радість, успіх і студентська фортуна!

Дякую за плідну і творчу роботу викладачам та усім співробітникам Інституту. Переконаний, ваш професіоналізм, здібності, таланти, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових визначних успіхів, котрими пишатиметься Україна.

Із Днем знань!

Олександр Никитюк,

професор, директор Інституту інноваційної освіти КНУБА

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА