Кількість бажаючих вчитися в ІІНО КНУБА порівняно з минулим роком зросла майже на 20%

Наближається до завершення етап прийому заяв і документів Вступної кампанії 2019 для бажаючих здобувати освітньо-кваліфікаційний рівень магістра. Останній день прийому документів – 8 серпня.  Цьогоріч кількість бажаючих продовжувати освіту саме в нашому Інституті зросла порівняно з минулорічним періодом майже на 20%.

Максимально зручні умови для студентів – починаючи зі вступної кампанії і закінчуючи форматом навчання та графіком сесій, які створюються в ІІНО КНУБА, - це той фактор, які наші студенти цінують. Адже і графік навчального процесу, проведення заліково-екзаменаційних сесій та засідань, і розклади занять навчальний відділ розробляє з урахуванням їх побажань. Думка студентів враховується і при складанні навчальних планів та переліку дисциплін, які зазначено в планах. Цікавим нововведенням є формування дисциплін самостійного вибору студентів та корегування об’єму їх викладання.

У більшості своїй студенти ІІНО КНУБА вже мають базову освіту і практичний досвід роботи, нерідко – вищу. Але реалії сучасного життя можуть диктувати нові вимоги і вносити корективи в плани щодо трудової діяльності. Так, наш майбутній студент Віктор Абросімов у 1998 році закінчив будівельний коледж. Розповідає, що вступив до інституту, але не закінчив з певних причин. Отримав роботу. Проте бажання мати вищу освіту було завжди. І от у 42 роки наважився – «займаюся будівництвом, тож нові знання – економічні, в сфері планування і бухгалтерського обліку, будуть дуже доречними». А Віталій Ратошнюк закінчив КПІ за спеціальністю інженер-електрик. «Моя нинішня робота об’єднує дві сфери – за спеціальністю і будівництво. Тож друга вища освіта – будівельна, мені допоможе досягти нових успіхів у професії. Умови її здобуття в ІІНО КНУБА, та ще й за місцем проживання, у будівельному коледжі,  мене влаштовують», - ділиться з нами.

Для тих студентів, які хочуть навчатися у межах свого міста, створені сектори Інституту на базі місцевих навчальних закладів, де викладають високофахові педагоги, у тому числі з професорсько-викладацького складу ІІНО КНУБА. Таким чином, можна отримувати освіту, не полишаючи роботу,  при цьому не потрібно витрачати додаткові кошти на проїзд до місця навчання, проживання там, харчування. Про те, наскільки це важливо для людей сьогодні, нам розповідали у Вінниці, Житомирі, Миколаїві, інших містах України, де на базі коледжів вчаться наші студенти.

Наш навчальний заклад студенти обирають і тому, що він є структурним підрозділом КНУБА – провідного закладу вищої будівельної освіти країни. А його інноваційність, практична спрямованість навчання у досвідчених і високофахових викладачів-практиків дозволяє отримувати максимальний об’єм  сучасних знань у відносно короткі терміни.

«Практично усі спеціальності затребувані серед вступників – «Будівництво та цивільна інженерія», «Архітектура та містобудування», «Економіка», «Менеджмент», «Геодезія та землеустрій»…

Вступники, які хочуть здобути вищу освіту або другу вищу освіту на основі середньої або повної вищої освіти за спеціальностями «Економіка та менеджмент», мають можливість вступати без ЗНО з англійської мови, іспит можна скласти в нашому навчальному закладі», - нагадує керівник навчального відділу Наталія Салоїд.

Цьогоріч набує популярності ІІНО КНУБА і серед студентів-іноземців – поміж іншого, це наслідок тієї серйозної роботи, яку здійснює Інститут за напрямком «Міжнародна діяльність».

Нагадуємо, до 17 серпня чекаємо бажаючих здобувати в ІІНО КНУБА освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра.

А 12 серпня на фахові вступні випробовування чекаємо магістрів.

Детальніше про правила прийому до ВСП "Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури" у 2019 році дивіться ТУТ

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА