Закінчили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)»

Вказані курси ІІНО КНУБА пропонує представникам структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, головам об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та будинкових комітетів, громадським активістам у сфері ЖКХ.

Для того, щоб управління будинком здійснювалось ефективно, з користю для його жителів, менеджер, який наймається на посаду управителя, повинен володіти основами правових, економічних, фінансових знань, бути комунікабельним і готовим об’єднати мешканців будинку чи групи будинків для реалізації спільної мети – покращення умов проживання.

У цьому переконана завідуюча кафедрою економіки та менеджменту ІІНО КНУБА, доктор економічних наук, доцент Іннола Новикова.

В ІІНО КНУБА надаються саме такі знання і навички, отримати які пропонується за різний проміжок часу (в залежності від базової освіти і мети навчання). Можна за півтора року отримати звання магістра, або оновити знання на кількаденних курсах, скласти іспити і підтвердити свій фах сертифікацією.

mened

Детальніше про обов’язки Менеджера (управителя) житлового будинку (групи будинків)» та пропозиції від ІІНО КНУБА щодо навчання вказаної категорії фахівців дивіться тут.

 

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА