Роз’яснення щодо проведення професійної атестації "Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)"

Згідно Постанови КМУ від 28 листопада 2018 р. № 1010, компетентність та спроможність підприємства, установи, організації здійснювати професійну атестацію (сертифікацію персоналу) підтверджується акредитацією їх в Національному агентстві з акредитації на відповідність вимогам міжнародних та національних стандартів, які регламентують діяльність органів із сертифікації персоналу.

Відповідно до ліцензії на провадження освітньої діяльності, виданої Міністерством освіти і науки України, Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури здійснює професійну атестацію «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

На запит Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури від 16.04.2019 р. № 04-12.1/257 Національне агентство з акредитації України (лист від 08.05.2019 р. № 3-5/2-1530) надало роз’яснення, що Інститут інноваційної освіти КНУБА не потребує акредитації в НААУ, оскільки діє на підставі ліцензії, яка видана центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки.

Нагадаємо також, розпочато набір на навчання за напрямом «Фінансово-економічний моніторинг в галузі будівництва».

Всіх бажаючих запрошуємо на навчання.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА