Зустріч з керівництвом, викладачами та студентами Техніко-економічного коледжу «Львівської політехніки»

Директор Інституту інноваційної освіти КНУБА, професор Олександр Никитюк та професор, завідувач кафедри цивільної інженерії Петро Зінич на запрошення керівництва відвідали Техніко-економічний коледж Національного університету «Львівська політехніка».

У рамках робочої поїздки у Львів було проведено низку зустрічей. Зокрема, з директором коледжу, кандидатом економічних наук, доцентом Людмилою Володимирівною Іванець та її заступниками, викладачами, студентами одного з провідних технічних навчальних закладів держави, багато випускників якого продовжують навчання в ІІНО КНУБА.

Цього дня представники Інституту урочисто вручили дипломи  магістрам і бакалаврам спеціальностей «Будівництво та цивільна інженерія», «Економіка і менеджмент», які після закінчення коледжу скористались можливістю отримати вищу освіту за обраним напрямком саме в ІІНО КНУБА.

Студентів приваблюють  максимально зручні умови навчання в Інституті, індивідуальний підхід та різноманітні форми навчання на їх вибір, високий професійний рівень професорсько-викладацького складу, а також можливість суміщати навчання і роботу, а новими знаннями оволодівати у стінах рідного коледжу.

Всього дипломи отримали понад 100 випускників. Ще 43 випускники коледжу уже сьогодні склали вступні випробовування, щоб стати студентами Інституту інноваційної освіти КНУБА.

У рамках поїздки також було опрацьовано з обласною адміністрацією питання організації підвищення кваліфікації та видачі сертифікатів управителям ОСББ, інші важливі питання.

Довідково: Львівський житлово-комунальний технікум був створений далекого 1940 року. У 1998 році був перейменований у Львівський техніко-економічний коледж, у 2006-му став структурним підрозділом Національного університету «Львівська політехніка». Серед напрямів навчання: Будівництво, архітектура, землеустрій; Економіка, фінанси, підприємництво.

111l

ll

l5

l1

l2

l3

l4

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА