Представники ІІНО взяли участь у тренінгу Платформи Прогресивного Препода

Доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри економіки та менеджменту ІІНО КНУБА Іннола Новикова, кандидат економічних наук, завідувач кафедри управління територіями ІІНО Роман Третяк взяли участь  у тренінгу Платформи Прогресивного Препода (ППП).

Спікерами тренінгу стали Генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН України Олег Шаров, доцент кафедри економічної теорії Києво-Могилянської Академії Ольга Бершадська, доцент кафедри соціології КНЕУ імені Вадима Гетьмана Владислав  Горбов.

У своєму виступі Олег Шаров розповів про нові стандарти вищої школи України, акцентуючи на важливих складових процесу її реформування у різні періоди розвитку нашої держави і особливості реалізації доктрини розвитку автономії закладів вищої освіти на сучасному етапі та її основні складові.

Виступ викликав жваве обговорення у учасників тренінгу.

Про можливості підвищення кваліфікації в ППП розповіла Ольга Бершадська.

Владислав Горбов зупинився на стандартах та автономії при викладанні дисциплін.

Коментуючи враження від тренінгу, представники ІІНО КНУБА наголосили на важливості тих змін і сучасних нововведень, які відбуваються у вищій освіті України і активним учасником яких є ІІНО КНУБА, та зауважили, що саме викладачі мають стати фундаторами інноваційних процесів, які приведуть до суттєвих якісних змін та виведуть українську вищу освіту на рівень європейських стандартів. Тому подібні дискусії дуже важливі і для розуміння процесів, які відбуваються, і для їх корегування у відповідності до запитів суспільства.

plat 3

plat 2

plat

pl

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА