Участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні технології землеустрою, кадастру та управління земельними ресурсами»

Викладачі кафедри Управління територіями Інституту інноваційної освіти КНУБА взяли участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні технології землеустрою, кадастру та управління земельними ресурсами», яка відбулась14 березня в Національному авіаційному університеті.

Виступи колег-землевпорядників та геодезистів, представників Держгеокадастру України, НДІ геодезії і картографії, Офісу ефективного регулювання, компаній «ECOMM Co»,«Кайлас А», «Drone.UA»,«ГЕОНІКС», «ШЕЛС», «Stonex», «ЕЛНАВ», «Hi-Target», «Систем Солюшнс» мали активне обговорення та дискусії щодо розуміння сучасних технологій.

В рамках конференції відбулась виставка та майстер-класи по використанню навігаційно-геодезичного обладнання, безпілотних літальних апаратів та програмного забезпечення для проведення земельно-кадастрових робіт.

В ході роботи виставки викладачі кафедри Управління територіями ІІНО КНУБА мали можливість ознайомитись з функціями та можливостями сучасних геодезичних приладів та БПЛА, спробувати їх в роботі та отримати відповіді на запитання щодо їх застосування.

Завідувач кафедри Третяк Роман наголосив на активному процесі впровадження в освітній процес в ІІНО інноваційних технологій та акцентував на важливості оцінки якості нових приладів, які були представлені на виставці.

В ході низки зустрічей також було обговорено можливості налагодження взаємовигідної співпраці за різними напрямками діяльності ІІНО КНУБА з компаніями «КМС» (Trimble), «Навігаційний геодезичний центр» (Leica), «Систем Солюшнс», «Stonex», «Hi-Target», «elNAV», «Drone.UA», «Кайлас А».

IMG E4613

IMG E4604

IMG 4630

IMG 4629

IMG 4627

IMG 4627

IMG 4589

IMG 4608

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА