Закінчили навчання перші слухачі курсів за програмою «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)»

Закінчили своє навчання слухачі курсів за програмою «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)». За відгуками слухачів, в процесі навчання вони отримали важливі теоретичні та практичні знання. Зокрема, йдеться про питання інформаційного забезпечення діяльності ОСББ (ЖК, ЖКГ, УК); організаційно-правові та економічні аспекти діяльності з управління житлового комплексу; особливості утримання будинків, споруд та прибудинкових територій; впровадження ресурсоенергозберігаючих технологій утримання житла; організації обліку, контролю, звітності діяльності комунальних підприємств та визначення витрат на управління та обслуговування житлового комплексу; інженерного благоустрою  прибудинкової території та впровадження зовнішніх та внутрішніх охоронних систем території та будинку.

Впродовж року Інститутом інноваційної освіти КНУБА також укладено договір про надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації за напрямом «Спеціаліст з продажу нерухомості». У січні успішно пройшла навчання перша група слухачів, які отримали професійну підготовку для проведення операцій з об’єктами нерухомості на території України. А з 25 лютого по 1 березня навчалася вже друга група слухачів з підвищення кваліфікації за вказаним напрямом.

З початку року також успішно завершили навчання слухачі курсу підвищення кваліфікації за програмою" Бухгалтерський облік і аудит". Вони виконали власні навчальні проекти та успішно склали комплексний іспит.

Нагадаємо, протягом року відділ підвищення кваліфікації організовує роботу атестаційної комісії з проходження атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою як за графіком, так і в індивідуальному порядку.

Інститут ініціював проведення курсів підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та сертифікованих інженерів-геодезистів у дистанційній форми навчання та отримав відповідний дозвіл Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Найближчим часом планується підготовка кандидатів в аудитори у галузі стандартизації, сертифікації, метрології та якості з подальшим залучанням їх у проведенні навчального процесу на курсах в ІІНО КНУБА.

Відкрито нові напрямки курсів підвищення кваліфікації: використання дистанційних технологій в освітньому процесі; інженер-консультант у будівництві; дизайн інтер’єрів приміщень.

По закінченню курсів підвищення кваліфікації та навчальних курсів слухачі одержують Сертифікат або Свідоцтво встановленого зразка.

Відділ підвищення кваліфікації

kursi

kursi 2

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА