УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ІІНО КНУБА У «ISRAELI-UKRAINIAN ARCHITECTURAL MEET UP»

5 лютого  у приміщенні столичної дизайн-платформи Prostir 86 відбулась  конференція «Israeli-Ukrainian architectural Meet up», яка стала платформою для обміну ідеями між відомими  дизайнерами, архітекторами  з України та Ізраїлю. 

Участь у заході взяла заступник директора ІІНО КНУБА з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків, професор Олеся Линовицька.

Своє бачення сучасної архітектури презентували представники відомих корпорацій, архітектурних, дизайнерських бюро Держави Ізраїль.  Загалом  у заході взяли участь представники 11-ти ізраїльських архітектурних компаній.

У програма заходу - Welcome speech від (Olga Bogdanova), виступи Президента «Української Асоціації Меблевиків», представників «ЄБРР» та Посольства Ізраїлю в Україні, представників EVA LAB, Varenycia Manufacture,Modern-Expo Group, National Design: Ізраїль, National Design: Україна. Спікер: Ольга Богданова, а також панельна дискусія Design Industry in Ukraine.

Серед спікерів -  предметний дизайнер та Co-Founder в NOOM Катерина Соколова (Kateryna Sokolova), графічний дизайнер Ілля Неправда( Ilya Nepravda), партнер в balbek bureau Дорогов Борис (Dorogov Borys).

«Участь у подібних заходах надає можливість закладам вищої освіти активно долучатися до співпраці  з високопрофесійними галузевими експертами світового рівня, впроваджувати новітні технології в освітні програми для підготовки кваліфікованих фахівців відповідно до потреб суспільства. Підсумком зустрічей, дискусій, презентацій, які відбуваються у рамках таких конференцій, є нові ідеї та перспективні плани, котрі стають фундаментом для впровадження стандартів освіти найвищого світового рівня. Для галузі архітектури і будівництва такі інновації дуже важливі і актуальні», - поділилась враженням від конференції професор Олеся Линовицька.

izr 2

izr 3

izr 1

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА