Екскурсія здобувачів освіти на будівельний майданчик у м. Ірпінь: цікаво, корисно, інноваційно!

Практична спрямованість навчального процесу  – важливий напрямок діяльності ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури». Адже проблема усунення такого недоліку традиційних форм і методів навчання, як розбіжність між теорією і практикою, під час навчання в умовах воєнного стану є особливо актуальною.

Практичні заняття на підприємствах, екскурсії здобувачів освіти на будівельні майданчики  створюють високу мотивацію отримання знань та набуття навичок у роботі. А інститут, який працює в тісному контакті із підприємствами-роботодавцями, враховує вимоги, які пред’являються до майбутніх фахівців в перебігу їх професійної підготовки, максимально наближає навчання до запитів виробництва, чим забезпечується високий відсоток працевлаштування випускників – понад 90 із них працевлаштовуються за фахом.

Минулого тижня відбулися практичні заняття - екскурсія на будівельний  майданчик – житловий будинок у м. Ірпінь з максимальним інженерним забезпеченням,  для здобувачів освіти ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», які навчаються на 1 та 2 курсах за спеціальностями   022 «Дизайн», 191 «Архітектура та містобудування».

Окрім того, можливість побувати на будівельного майданчику та отримати корисні знання і практичні компетенції мали і ті здобувачі освіти, які не змогли приєднатися до групи офлайн, - завдяки відеотрансляції, яка велась з об’єкту.

В процесі підготови фахівців в ІІНО КНУБА максимально широко використовують сучасні методи навчання, упроваджують новітні виробничі технології та сучасні освітні практики.

photo 2023 10 23 11 46 22

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА