Формуємо високий рівень мотивації до саморозвитку та самовдосконалення

Викладачі ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» в процесі підготови фахівців максимально широко використовують сучасні методи навчання, упроваджують новітні виробничі технології та сучасні освітні практики.

Для фахівців будівельної галузі важливими є також навички навчання впродовж життя, що пов'язано із стрімкими темпами розвитку технологій будівництва, появою сучасних матеріалів, інструментів та обладнання.

Така здатність може бути реалізована через систему самоосвіти та саморозвитку, систематичного удосконалення професійних навичок та виробничої культури шляхом використання різноманітних джерел інформації – перегляду відеоматеріалів, вивчення інструкцій по використанню матеріалів на сайтах компаній-виробників, онлайн-консультування із фахівцями, спілкування в чатах із колегами тощо, - переконані в Інституті.

У ході навчального процесу успішно використовується система Moodle, вебресурси Meet, Google Classroom, Zoom тощо, які забезпечують доставку всім студентам основного обсягу навчального матеріалу, дають можливість спілкуватися й одержувати постійний зворотний зв'язок від будь-якого студента, де б він не перебував, сприяють інтерактивній взаємодії студентів під час виконання завдань у віртуальних парах чи групах, надають як студентам, так і викладачам більше можливостей для творчості та ефективної самостійної роботи з навчальними матеріалами.

 «Роль педагогів  полягає у тому, щоб сформувати високий рівень мотивації до саморозвитку. Тому нерідко навіть ті виробничі процеси, які ще не встигли ввести у програму підготовки фахівців, але які представляють інтерес для здобувачів освіти, ми включаємо до ознайомлення, оглядів. Для прикладу, на відео розглядаємо процес організації зберігання і подачі кисню у лікарні», - розповідає кандидат архітектури, доцент, завідувач кафедри інноваційної архітектури та дизайну ІІНО КНУБА Олексій Ященко.

Систематично виконуючи практичні завдання, студенти вчасно і в повному обсязі здобувають потрібні фахові навички.

Запрошуємо вступників здобути освіту, яка стане гарантією успішного професійного майбутнього.

Дивіться Правила прийому до ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури». Долучайтесь до команди професіоналів!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА