Викладачі ІІНО КНУБА – серед «Героїв викладацького фронту»

279672271 10159052806328471 5987119803169865506 n

Такими словами можна резюмувати сьогоднішній захід від Прогресильні та Fes Ua, в якому взяла участь заступник директора з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв'язків та дистанційного навчання ІІНО КНУБА, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова.

До зустрічі доєдналися освітяни з усіх куточків України – Одеси, Мелітополя, Бердянська, Харкова, Київа, Сум.

Запрошені спікери ділилися особистими історіями, розповідали, що допомагає налаштуватися на робочий процес в нових умовах. Учасники зустрічі з‘ясовували, як мотивувати себе і студентів до інтерактиву під час війни.

«Цей захід дуже актуальний і корисний для тих, кому нині непросто налаштуватися на викладацьку діяльність; потрібні поради щодо того, як мотивувати студентів до навчання під час війни. Питань до експертів було чимало. Адже усім нам сьогодні потрібно не просто продовжувати працювати, надавати освітні послуги, а й удосконалюватися, вчитися новим стандартам освітнього процесу, підтримувати один одного… Почули учасники зустрічі і історію від однієї викладачки, якій довелося залишити рідне місто та університет», - ділиться Іннола Новикова.

Давайте цінувати, підтримувати та допомагати нашим освітянам! Вони у нас найкращі

Бережіть себе! Все буде Україна! ??

ssss

s

ssJPG

sss

sss1

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА