Участь у Міжнародній конференції з бізнесу і технологій (ICBT 2021) у Туреччині

Заступниця директора з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та дистанційного навчання, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова взяла участь у Міжнародній конференції з бізнесу та технологій (ICBT 2021), яка відбувалась у он-лайн режимі 6-7 листопада 2021 року, Стамбул, Турція.

Конференція організована Академією бізнесу і технологій (EMABT). Мета конференції – зібрати провідних академіків, науковців та дослідників, щоб поділитися своїми знаннями та новими ідеями, а також обговорити поточні події у сферах бізнесу, освіти, соціальної сфери та технологій.

Конференція дала  можливість академікам та галузевим експертам зустрітися та поспілкуватися з місцевими та міжнародними учасниками, поділитися своїми знаннями та новими ідеями.

«Це була цікава дискусія, - розповідає Іннола Новикова. - Викладачі ділилися своїми науковими напрацюваннями, результатами наукових досліджень з колегами. Подібні заходи дуже важливі передусім у сенсі активної участі вітчизняних науковців у процесі розбудови європейського науково-освітнього простору».

turz

turz2

turz3

turz4

turz6

turz7

turz8

turz9

turz10

S T

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА