УВАГА!!! ПРОДОВЖЕНО терміни подачі матеріалів для участі в роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Просторовий розвиток територій: традиції та інновації»

ПРОДОВЖЕНО терміни подачі матеріалів для участі в роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Просторовий розвиток територій: традиції та інновації»
Заявки та тези доповідей прийматимуться до 14 листопада 2021 за вказаними електронними адресами: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Просимо дотримуватися правил оформлення тез доповідей та умов їх подання, які наведено в інформаційному листі!

Конференцію присвячено актуальним питанням забезпечення просторового розвитку територій. Метою заходу є здійснення обміну науковою інформацією та практичним досвідом, залучення всіх зацікавлених осіб до обговорення та вирішення актуальних питань взаємодії суспільства в інтересах сталого просторового розвитку територій та країни в цілому.

Тематика конференції відображає комплексність, міждисциплінарність і багатовекторність проблем просторового розвитку територій та інноваційних підходів до їх вирішення.

Тому з радістю запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у роботі нашої конференції, яка відбудеться вже незабаром, та надсилати матеріали своїх досліджень! Поспішайте!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА