Участь представників ІІНО КНУБА у засіданні Вищої Ради експертних організацій будівельної галузі

На запрошення президента Національного експертно-будівельного альянсу України, кандидата наук з державного управління Віктора Лещинського доктор економiчних наук, професор, завідувачка кафедри економіки та менеджменту ІІНО КНУБА Іннола Новикова, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту Ірина Сотнікова, кандидат економічних наук, завідувачка кафедри управління територіями Вікторія Чудовська взяли участь у засіданні Вищої Ради експертних організацій будівельної галузі.

Цього разу Національний експертно-будівельний альянс України проводить його спільно з Асоціацією «Експертні організації України».

Серед учасників -  представники експертних, проектних та будівельних організацій, органів виконавчої влади, профільних громадських об'єднань, депутатів.

Обговорюються наступні питання:

Вимоги до персоналу як умова забезпечення якості експертизи (зміни до Порядку професійної атестації, нові підходи до експертних організацій і експертів у контексті законопроектів  №№ 5655 і 5877), а також новації з питань експертизи проектів: Єдина державна електронна система у сфері будівництва, електронні кабінети, портал E-construction: впровадження, експлуатація та напрямки та інші.  

17 12 25 39 808

12 25 39 890

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА