Придбано інноваційне обладнання для дистанційного навчання архітекторів та дизайнерів

Для підсилення творчої складової у навчанні архітекторів та дизайнерів у дистанційному режимі за умов карантинних обмежень через загрозу поширення коронавірусної інфекції на кафедрі архітектурно-проектної справи за сприянням керівництва Інституту інноваційної освіти КНУБА та спонсорів придбано новий інноваційний прилад - скан-камера для он-лайн консультацій – щодо креслень, друкованих зображень та навчанню рисунку та живопису дистанційно!
Eloam S1800A2 - професійна документ-камера для розпізнавання зображень, тексту на більш ніж 180 мовами. Виконує універсальне сканування (за 1 секунду) файлів, документів, 3D-об'єктів, масштабування, вертикальну зйомка. Документ-камера може відразу ж виводити зображення на принтер або ПК. Присутні функції налаштування яскравості, контрасту; запису відео і перетворення таблиць.
Викладачі та студенти кафедри висловлюють вдячність керівництву Інституту, особисто директору Олексію Петроченку за оновлення матеріально-технічної бази кафедри сучасним інноваційним обладнанням, з яким навчання стане ще більш зручним і ефективним.

kamm     kam05 29 21 07 49

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА