Вступна кампанія 2021: найпоширеніші запитання та відповіді

Вступна кампанія 2021 триває. Адміністрація ІІНО КНУБА, члени Приймальної комісії подбали, щоб в Інституті були створені максимально безпечні та зручні умови для наших вступників.

На офіційному веб-сайті Інституту  та на сторінці ІІНО КНУБА у ФБ оприлюднюються поточна інформація щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії. Інформація максимально охоплює широке коло питань, які цікавлять наших вступників, починаючи від інформування про напрямки та форми навчання, умови вступу і закінчуючи складовими процесу подачі документів та заходами, які вживаються адміністрацією навчального закладу для дотримання безпечних умов перебування в Інституті в умовах нинішньої епідеміологічної ситуації.

Сучасні інформаційні технології допомагають вирішувати дуже багато проблем в онлайн-режимі. Ми щодня спілкуємося з нашими вступниками через соцмережі, телефоном, електронною поштою, відповідаємо на їх запитання, надаємо роз’яснення.

Сьогодні подамо найпоширеніші запитання від наших абітурієнтів та відповіді на них.

Розкажіть про навчальний заклад та де він знаходиться?

Інституту інноваційної освіти є відокремленим структурним підрозділом провідного закладу вищої будівельної освіти країни – Київського національного університету будівництва і архітектури. Детальну інформацію про наш навчальний заклад читайте на офіційному веб-сайті Інституту за посиланням.

Адреса Інституту: вул. Освіти, 4, Київ, 03037; Контакти.

Сколько стоит обучение у вас?

Вартість одного року навчання студентів ІІНО КНУБА (громадян України) вступу 2021 року залежить від спеціальності, освітньої програми. Усі дані з приводу вартості навчання наведені за посиланням.

Який графік роботи Приймальної комісії?  

Телефони для довідок та консультацій: (044) 275-20-56, 597-19-64, 597-19-77 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Чи є ще у мене можливість вступити до вашого інституту після коледжу?

Прийом заяв і документів  на навчання вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста для здобуття освітнього ступеня бакалавра за всіма спеціальностями. Детальніше за посиланням.

Чи є заочне навчання на ступінь магістра? Зокрема, за спеціальністю 191 Архітектура та містобудування.

Так. Дивіться перелік спеціальностей для здобуття освітнього рівня магістр (серед них 191) за денною, заочною, дистанційною формою навчання (на Ваш вибір).

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА