ІІНО КНУБА отримав сертифікат НАЗЯВО про акредитацію освітньої програми «Дизайн»

ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» успішно пройшов акредитаційну експертизу за вимогами Національної агенції із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) за спеціальністю "Дизайн" (кафедра архітектурно-проектної справи) та отримав сертифікат про акредитацію освітньої програми «Дизайн».
Завдяки професійній роботі щодо акредитації освітніх програм, проведеній колективом кафедри на чолі з гарантом освітньої програми, завідувачкою кафедри, кандидатом архітектури, доцентом Наталією Авдєєвою, спільно з підрозділами Інституту, а також відповідно до рішення Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти кафедра архітектурно-проектної справи отримала сертифікат про акредитацію освітньої програми на п’ять років. Строк дії сертифікат триває до 1 липня 2026 року.

Колектив кафедри висловлює свою вдячність адміністрації ІІНО КНУБА, керівникам структурних підрозділів за значну методичну та організаційну допомогу в підготовці та проходженні акредитації.

dizain0001

До уваги абітурієнтів!

Про спеціальності, за якими здійснює підготовку та випуск бакалаврів одна з найбільших і найпопулярніших серед студентів ІІНО КНУБА кафедр – кафедра архітектурно-проєктної справи, читайте на сайті Інституту.

Про сферу професійної діяльності випускників, які навчаються за спеціальністю 022 «Дизайн», читайте за посиланням.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА