Професор Тетяна Кривомаз у програмі "Експертний висновок"

Експерти у мостобудуванні, екології та збереженні історичної спадщини у програмі "Експертний висновок" оцінювали нову споруду - пішохідно-велосипедний міст у столиці. До участі дискусії запрошено професора Тетяну Кривомаз - директора  центру розвитку зеленого будівництва при ІІНО КНУБА,  доктора технічних наук, кандидата біологічних наук.

crivomaz

«Головна мета зеленого будівництва – мінімізація навантаження на навколишнє  середовище на всіх етапах процесу будівництва, - розповідає Тетяна Іванівна і нагадує про існування чудової стратегії розвитку Києва до 2025 року у редакції після 2014 року. - Це найкращий державний документ, в розробці якого брала участь велика кількість людей  і організацій - міжнародні організації, державні органи, науково-дослідні інститути. В ньому враховані всі найбільш сучасні тенденції у будівництві».

Тетяна Кривомаз на прикладі європейських держав акцентувала на необхідності залучення професійних і незалежних експертів-практиків і врахування їх думки при веденні будівництва, особливо у складних випадках, які передбачають оцінку можливої загрози навколишньому середовищу, ландшафту, тощо….

«Велике значення має позиція громади, а громадські слухання не повинні бути формальними», - переконана Тетяна Кривомаз.

Відеосюжет дивіться ТУТ

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА
https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/bandarqq/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/dominoqq/ https://adlgaward.id/wp-content/uploads/-/pkv-games/ Pkv Games https://sahivsoc.org/FileUpload/-/pkv/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/dominoqq/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/bandarqq/ https://dailycrm.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/
slot1131 slot 5k Robopragma PG Soft aduq gb777 ying77 DominoQQ dominoqq slot777 bandarqq dominoqq gb777 mixparlay pkv games poker qq slot raffi ahmad bandarqq dominoqq pkv games poker qq bandarqq slot raffi ahmad pkv games bandarqq bandarqq