Засiдання представникiв FEDIC, Рахунковоi палати України та керiвникiв IIHО КНУБА

24 травня 2019 року в IIНО КНУБА вiдбулося засiдання представникiв FEDIC, Рахунковоi палати та керiвникiв IIHО КНУБА.

Під час зустрічі було обговорено низку  питання спiвпрацi.

Нагадаємо, ІІНО КНУБА - єдиний навчальний заклад, якому у рамках укладеного Меморандуму про співпрацю з Асоціацією Інженерів-Консультантів України, що є єдиним повноважним представником FIDIC в Україні, надано право підготовки сертифікованих інженерів-консультантів, послуги яких набувають все більшого поширення в Україні. На сьогодні вони залучаються насамперед у проектах, що реалізуються за рахунок міжнародних фінансових організацій, оскільки часто участь кваліфікованого інженера-консультанта у проекті є вимогою світових та європейських банків. Незалежний контроль якості робіт силами інженера-консультанта запроваджується у дорожньому будівництві. Особливо затребуваною така послуга може стати для органів місцевого самоврядування, фінансування яких здійснюється за рахунок бюджетних коштів, а тим більше – при спорудженні масштабних об’єктів будівництва.

Саме тому інтерес до курсів підвищення кваліфікації інженерів-консультантів, які організовано в ІІНО КНУБА, дуже високий.

Слухачі, які вже отримали сертифікати про їх закінчення, задоволені рівнем та організацією навчання, висловлюють подяку кваліфікованим викладачам Інституту, які значно розширили їх обізнаність в сфері інженерно-консультаційних послуг і переконані, що набуті теоретичні та практичні навички допоможуть у професійній діяльності.

IMG 20190524 154513

IMG 20190524 155252

IMG 20190524 154600

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА
https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/bandarqq/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/dominoqq/ https://adlgaward.id/wp-content/uploads/-/pkv-games/ Pkv Games https://sahivsoc.org/FileUpload/-/pkv/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/dominoqq/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/bandarqq/ https://dailycrm.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/
slot1131 slot 5k Robopragma PG Soft aduq gb777 ying77 DominoQQ dominoqq slot777 bandarqq dominoqq gb777 mixparlay pkv games poker qq slot raffi ahmad bandarqq dominoqq pkv games poker qq bandarqq slot raffi ahmad pkv games bandarqq bandarqq