Відбувся творчий конкурс на вступ до ІІНО КНУБА для здобуття освітнього рівня бакалавра за спеціальністю «Дизайн»

Створити просторову композицію із простих геометричних фігур, розмістити її у середовищі і показати своє вміння правильно передати зображення на аркуші паперу. Таке завдання творчого конкурсу поставлено перед випускниками Житомирського технологічного коледжу, котрі висловили бажання після закінчення навчального закладу продовжити навчання в ІІНО КНУБА. На виконання роботи відводиться три години. Студенти серйозні і зосереджені, адже кожен хоче продемонструвати, наскільки ефективним було його навчання в коледжі, чому навчився і наскільки він готовий стати студентом провідного закладу післядипломної освіти України.

DSC02579

DSC02597

DSC02581

DSC02596

DSC02594

«Багато талановитих юнаків і дівчат  щороку після закінчення Житомирського технологічного коледжу, що є структурним підрозділом КНУБА, обирають для продовження навчання саме ІІНО КНУБА. Тому ми з досвіду знаємо, що рівень освіти, який отримують студенти у цьому коледжі, досить серйозний. У навчальному закладі працюють високопрофесійні фахівці, є вся необхідна матеріально-технічна база. А адміністрація коледжу на чолі з Людмилою Анатоліївною Білогор, робить усе можливе, щоб випускники отримували якісну освіту і ставали конкурентноспроможними, затребуваними фахівцями на ринку праці. Продовження освіти для отримання вищого освітнього рівня для них – це додаткові можливості розширювати свій кругозір і бути впевненими у завтрашньому дні, рухатися далі, займати керівні посади. Тому ми маємо усі підстави вважати, що сьогодні студенти справляться з завданням», – ділиться старший викладач кафедри архітектурно-проектної справи ІІНО КНУБА Світлана Гаврилівна Бібер. 

Високий професійний рівень професорсько-викладацького складу Інституту, можливість отримувати вищу освіту чи навіть паралельно дві вищі освіти, поєднуючи навчання з роботою по спеціальності, форма навчання за вибором студента з врахуванням усіх його можливостей чи обмежень – це ті аргументи на користь нашого Інституту, які студенти сприймають і кількість наших абітурієнтів, у тому числі із Житомира, де вчаться розумні, креативні і перспективні студенти, щороку зростає.

Суттєвою перевагою є і той факт, що студенти можуть продовжувати навчання у стінах рідного коледжу, а спілкування з викладачами Інституту відбувається у зручний для них час та спосіб.

Але про це у наступних наших публікаціях розкажуть самі студенти, в гості до яких у Житомир ми завітаємо.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА
https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/bandarqq/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/dominoqq/ https://adlgaward.id/wp-content/uploads/-/pkv-games/ Pkv Games https://sahivsoc.org/FileUpload/-/pkv/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/dominoqq/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/bandarqq/ https://dailycrm.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/
slot1131 slot 5k Robopragma PG Soft aduq gb777 ying77 DominoQQ dominoqq slot777 bandarqq dominoqq gb777 mixparlay pkv games poker qq slot raffi ahmad bandarqq dominoqq pkv games poker qq bandarqq slot raffi ahmad pkv games bandarqq bandarqq