Роз’яснення щодо проведення професійної атестації "Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)"

Згідно Постанови КМУ від 28 листопада 2018 р. № 1010, компетентність та спроможність підприємства, установи, організації здійснювати професійну атестацію (сертифікацію персоналу) підтверджується акредитацією їх в Національному агентстві з акредитації на відповідність вимогам міжнародних та національних стандартів, які регламентують діяльність органів із сертифікації персоналу.

Відповідно до ліцензії на провадження освітньої діяльності, виданої Міністерством освіти і науки України, Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури здійснює професійну атестацію «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

На запит Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури від 16.04.2019 р. № 04-12.1/257 Національне агентство з акредитації України (лист від 08.05.2019 р. № 3-5/2-1530) надало роз’яснення, що Інститут інноваційної освіти КНУБА не потребує акредитації в НААУ, оскільки діє на підставі ліцензії, яка видана центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки.

Нагадаємо також, розпочато набір на навчання за напрямом «Фінансово-економічний моніторинг в галузі будівництва».

Всіх бажаючих запрошуємо на навчання.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА
https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/bandarqq/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/dominoqq/ https://adlgaward.id/wp-content/uploads/-/pkv-games/ Pkv Games https://sahivsoc.org/FileUpload/-/pkv/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/dominoqq/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/bandarqq/ https://dailycrm.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/
slot1131 slot 5k Robopragma PG Soft aduq gb777 ying77 DominoQQ dominoqq slot777 bandarqq dominoqq gb777 mixparlay pkv games poker qq slot raffi ahmad bandarqq dominoqq pkv games poker qq bandarqq slot raffi ahmad pkv games bandarqq bandarqq