Вітання з Міжнародним Днем студента!

17 листопада Україна разом з більшістю країн світу відзначає День студента –  свято, що об'єднує молодих людей, які завжди були і залишаються авангардом української молоді.

 І за сьогоднішніх важких для України часів українські студенти своєю незламністю, патріотизмом та професіоналізмом, толерантністю і мудрістю вкотре довели, що вони є великою силою майбутнього!

На жаль, синергія безтурботної юності, радості пізнання світу, пошуків своєї дороги, втілення великої мрії сьогодні перепліталася з сумом через те, що незабутні студентські роки цього покоління припали на війну.

З великою вдячністю звертаємося до наших мужніх героїв, серед яких дуже багато тих, хто залишив навчання, аби боронити рідну землю, даруючи іншим можливість жити, працювати, навчатися, любити.

Завжди пам’ятаймо про це!

Дорогі студенти!  

Дякую вам, що ви залишилися в Україні, що ви вірите в Україну, що ви бажаєте тут вчитися, трудитися, одружуватися. Бажаю вам яскравих моментів у житті, великих перемог, гідних досягнень, веселих пригод, щасливих зустрічей та цікавих подорожей!

А ваші наставники, педагоги з Інституту інноваційної освіти, докладуть максимум зусиль , аби ви отримати найкращі знання і мали найвищі професійні досягнення.

Перемоги нам усім! Слава нашим мужнім воїнам! Слава Україні!

Олексій ШКУРАТОВ,
доктор економічних наук, професор,

в.о. директора ВСП «Інститут інноваційної освіти

Київського національного університету будівництва і архітектури»

photo 2023 11 17 10 14 51

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА