Відкрита лекція для здобувачів освіти ІІНО КНУБА: говоримо про глобальні тренди та новини будівельної індустрії з генеральним директором компанії ВЕЛЮКС Україна

16 листопада 2023 року у ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» відбулася відкрита лекція для здобувачів освіти, які навчаються за спеціальностями 022 «Дизайн», 191 «Архітектура та містобудування», 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Лекція проходила у змішаному форматі. Частина студентів слухала лектора безпосередньо у лекційній аудиторії, частина приєдналася онлайн.

Всього до лекції приєдналося 720 здобувачів освіти різних курсів навчання.

photo 2023 11 16 11 24 10

photo 2023 11 16 11 24 11

photo 2023 11 16 11 24 11 2

Такий інтерес зумовлений тим, що перед слухачами виступали  Юрій Ткаченко – генеральний директор компанії ВЕЛЮКС Україна, яка є світовим лідером з виробництва мансардних вікон та сонцезахисних аксесуарів з майже 80 річним досвідом, та менеджер по роботі з ключовими клієнтами Максим Юрченко.

Продукти компанії вже встигли завоювати авторитет власників мансардних вікон по всьому світі. Тисячі українців висловили довіру продуктам VELUX, а компанія продовжує займати впевнену позицію на українському ринку.

Вже 18 років компанія VELUX має власне представництво в Україні, розгалужену мережу складів та налагоджену логістику.

Проекти, реалізовані за підтримки VELUX, такі як, Активний будинок, Model Home 2020, формують сучасні будівельні тенденції енергоефективного, екологічного, комфортного житла.

Генеральний директор ВЕЛЮКС Україна Юрій Ткаченко має величезний досвід на ринку мансардних вікон та у будівельній галузі загалом, як в Україні так і світі. Він поділився зі слухачами глобальними та українськими трендами та новинами, як компанії VELUX так і будівельної індустрії в цілому.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА